Valencia

Hoogtepunten uit de stad en regio

Fleur van de Put

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492500144, geïllustreerd, 160 blz., June 2017
Formaat: 22.0 (h) x 17.0 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 535 gram.

Uitgever: Edicola

serienaam/reeks: Time to momo

beschrijving

Valencia is de derde grootste stad van Spanje en een van de meest zon zekere bestemmingen van Europa. Het biedt een uitgestrekt strand, een gezellig oud centrum en indrukwekkende futuristische architectuur.
De veelzijdige stad Valencia ligt in de gelijknamige provincie. Verscholen in het achterland vind je authentieke dorpjes, verlaten kastelen vol verhalen en ongerepte natuur, waar het lijkt of de tijd er decennia lang stil is blijven staan. Ontdek het land van El Cid en de Borgias.

In "Valencia" neemt Fleur van de Put de lezer mee op reis. Langs bronnen diep in het binnenland, langs verfrissende watervallen en snelstromende rivieren uiteindelijk richting zee. Onderweg komen we de mooiste uitzichtpunten tegen, bezoeken we een modernistische wijnbodega, proeven we de traditionele Paella en zwemmen we in warmwaterbronnen.

Auteur Fleur van de Put schreef voor Mo'Media de titel Time To Momo, wat voorheen 100% Valencia was. Ze woont sinds 2008 in Valencia en geeft dagelijks rondleidingen aan bezoekers van de stad. Als Valencia kenner wordt ze regelmatig gevraagd om artikelen te schrijven, waaronder voor www.TypicalNonSpanish.com.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.