Vruchtbaar

Voor stellen waarbij zwanger worden niet meteen lukt

Ilse Ruijters

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Vruchtbaar

paperback/ gebrocheerd: € 22.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492495617, geïllustreerd, 192 blz., April 2019
Formaat: 22.9 (h) x 15.3 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 515 gram.

Uitgever: Uitgeverij Lucht

trefwoorden: onvruchtbaar vruchtbaarheid zwangerschap

beschrijving

Hoe voelt het om jezelf hormooninjecties te geven? Wat zijn de mogelijkheden in het medische en alternatieve circuit? Hoe houd je het leuk tussen de lakens? Wanneer is het “proberen” (even) genoeg geweest? En: hoe kun je als buitenstaander iemand met een nog onvervulde kinderwens steunen?
In Vruchtbaar delen bijna vijftig professionals en ervarings-deskundigen hun expertise, inzichten en diepste gevoelens met je.
Ilse: ‘In een vruchtbaarheidstraject moet je zó veel. Van de dokter moet je hormonen spuiten, van je omgeving moet je “het” loslaten en van jezelf moet je niet zo zeuren. Laten we vooral minder moeten.’

Ilse Ruijters (1979) is schrijfster. Met haar psychologische thrillers
Later als ik dood ben en De onder-kant van sneeuw won ze verschillende prijzen. Toen ze na acht jaar proberen eindelijk via IVF in verwachting raakte, schreef ze met Vruchtbaar het boek dat ze zelf had gemist: een waarheids-getrouw, maar hoopvol en positief boek.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Ilse Ruijters (24 juni 1979) studeerde communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam, met als specialisatie media entertainment. Haar keuzevakken vulde ze in bij de faculteit Nederlands.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.