Unhacked

De geheime wereld van cyber en hacks

Rian van Rijbroek

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Unhacked

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492495570, geïllustreerd, 424 blz., January 2019
Formaat: 21.6 (h) x 14.0 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 604 gram.

Uitgever: Uitgeverij Lucht

beschrijving

Denkt u bij een stroomstoring aan hackers? Denkt u bij de aanschaf van een digitale televisie aan de toegang die dit cybercriminelen verschaft tot uw woonkamer? Na het lezen van dit boek doet u dat wel.
De cyberwereld, de wereld van algoritmes en nullen en enen, is bedoeld om ons leven makkelijker te maken, maar is in handen van hackers een gevaarlijk wapen dat aanvalt om te ontregelen, chanteren, stelen en vernietigen. Door de snelheid van technologische ontwikkelingen, staat de digitale voordeur steeds vaker wagenwijd open.

Rian van Rijbroek (1969) is cyberexpert.
Vanaf haar twintigste ontwikkelde ze software voor vermogensbeheerders, multinationals en veiligheidsdiensten. En software om de duistere wereld van Unhacked binnen te kunnen gaan.
Hackers zijn vaak toetsenbordcriminelen die stroomstoringen veroorzaken, pinautomaten kraken en bedrijven of personen afpersen. Hackers zijn soms ook ambtenaren die in opdracht van een overheid spioneren, nepnieuws verspreiden of infrastructuren saboteren en zo landen kunnen destabiliseren. Aan de hand van een aantal (inter)-nationale incidenten legt cyberexpert Rian van Rijbroek de gevaren bloot van een duister digitaal schaakspel van aanval en verdediging. Maar een spel is het niet. Het is de alarmerende werkelijkheid met als inzet: ons dagelijks bestaan.

‘In dit boek deelt Rian van Rijbroek haar formidabele expertise over cybercriminaliteit en cyberveiligheid. Een must-read, zowel voor professionals als voor iedereen in de samenleving die te maken heeft met de kwetsbare kant van informatietechnologie. Voor iedereen dus.'
Gerard Sanderink, topman van IT-bedrijf Centric

‘Schokkend dat we zo kwetsbaar zijn geworden.’
Aike Schoots, ceo Strukton Rail

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.