Het actieboek

William Cortvriendt

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492495037, 256 blz., October 2016
Formaat: 24.5 (h) x 19.5 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 705 gram.

Uitgever: Uitgeverij Water

serienaam/reeks: Hoe word je 100?

beschrijving

In zijn eerdere bestsellers heeft William Cortvriendt aangetoond dat door een gezonde levensstijl aandoeningen zoals obesitas, hart- en vaatziekten en diabetes voorkomen kunnen worden. Ondertussen heeft hij nu in een televisieserie aangetoond dat door een gezonde levensstijl ook reeds bestaande aandoeningen spectaculair kunnen verbeteren.

Hoe word je 100? Het actieboek bevat alle adviezen over deze gerichte veranderingen in levensstijl die je niet alleen gezond houden, maar die ook effectief zijn bij vele bestaande welvaartsziekten. Overtollige kilo's vliegen eraf, de bloeddruk daalt, de vetten en het cholesterol in het bloed verbeteren en zelfs insulineafhankelijke diabetes type 2 kan verdwijnen. Maar bovenal: je voelt je weer gezond.

"In vier maanden tijd raakte ik 30 kilo overgewicht kwijt en mijn voorheen te hoge bloeddruk werd weer normaal, mijn cholesterol verbeterde en mijn maagklachten en diabetes zijn verdwenen. Het nieuwe eten is bovendien erg lekker en ik heb helemaal geen behoefte meer aan mijn oude voeding. Ik voel me fantastisch!"
John van der Heiden

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.