De afvalpuzzel

Ontdek jouw unieke aanpak voor een gezonder leven

Martijn Bond

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789492493583, 264 blz., January 2019
Formaat: 21.1 (h) x 14.6 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 357 gram.

Uitgever: Maven Publishing

trefwoorden: dieet;diëten;gezond;inflammatie;obesitas;psychologie;voeding;afvallen;hormonen

beschrijving

Afvallen wordt vaak gepresenteerd als een eenvoudige taak: minder eten en meer bewegen. Maar in de praktijk is het niet zo eenvoudig. Veel mensen lukt het niet om gewicht te verliezen en als het wel lukt, dan jojoën ze vaak weer terug naar hun oude gewicht (of worden zelfs zwaarder). Maar wat als je nieuwe wetenschappelijke inzichten over voeding combineert met de psychologie van afvallen, en dat giet in een praktisch plan dat wél vol te houden is? Dat is precies wat dit boek doet.

Psycholoog en afvalexpert Martijn Bond introduceert een baanbrekende manier waarmee je leert hoe je jouw gewicht blijvend kunt veranderen. Je maakt een persoonlijk plan om om te gaan met de grootste (af)valkuilen, krijgt essentiële inzichten over wat gezonde voeding is en je gaat aan de slag om concrete veranderingen aan te brengen in jouw voedings- en leefpatroon. Want uiteindelijk is dat waar De afvalpuzzel om draait: zelf een volhoudbaar gezonder leven creëren.

Psycholoog Martijn Bond studeerde toegepaste cognitieve psychologie aan de Universiteit Leiden en klinische psychologie aan de UvA. Hij behandelt al jarenlang mensen met eetstoornissen en obesitas (in de specialistische GGZ).
Hij is geen dieetgoeroe die een eigen lifestyle predikt, maar hij weet wat in de praktijk werkt. En dat is niet one size fits all, maar een unieke, individuele aanpak.

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: