Zelfverwoestingsboek

waarom we meer moeten stinken, drinken, bloeden, branden en dansen

Marian Donner

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 18.99

ISBN: 9789492478917, June 2019
Formaat: 20.0 (h) x 12.6 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 199 gram.

Uitgever: Das Mag Uitgeverij B.V.

beschrijving

Nooit zijn er zo veel boeken, cursussen, YouTube-video’s en Ted Talks geweest die ons vertellen hoe we een betere versie worden van onszelf: gezonder, gelukkiger, slanker en succesvoller.
Als we maar ons huis opruimen, mediteren, falen als les zien, problemen als uitdagingen, in het nu leven en geen fuck geven, komt alles goed. We geloven het, kopen het, proberen het: de zelfhulpindustrie is een van de grootste industrieën ter wereld.
Maar ondertussen lijden steeds meer mensen aan depressies, angststoornissen en burn-outs, het medicijngebruik neemt explosief toe. Waarom? Omdat we nog steeds denken dat er iets mis is met ons, dat wij degenen zijn die moeten veranderen. Maar wat als de zelfhulpindustrie geen medicijn is, maar onderdeel van de kwaal?

Dit zelfverwoestingsboek is een oproep om de teugels te laten vieren, om strengheid te vervangen voor vergevingsgezindheid, om te falen, ongezond en lelijk te zijn, om af te wijken van de norm, ongegeneerd lief te hebben en om uiteindelijk, op die manier, jezelf te bevrijden.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Columnist en schrijver Marian Donner publiceerde in de Volkskrant het artikel ‘Omarm de loser’ dat compleet viral ging en waar ze talloze persoonlijke mails op kreeg van mensen die een zucht van verlichting sloegen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.