Zegeningen

Caroline Albertine Minor

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492478887, May 2019
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 311 gram.

Uitgever: Das Mag Uitgeverij B.V.

vertaald door: Lammie Post-Oostenbrink

beschrijving

Een man heeft bij een tragisch ongeluk zijn geheugen verloren. Op een bankje in het park verlaat hij
zijn vriendin, met wie hij een eenjarig zoontje heeft.

Een jonge vrouw krijgt een telefoontje van haar stiefmoeder: haar vader ligt op sterven. Ze vertrekt naar de Pyreneeën om de man die ze zelf als een ‘verre
planeet’ beschrijft nog eenmaal te bezoeken.

En wat is er gebeurd met een Deense au pair in de tuin van haar gastgezin in Australië?

In deze duistere situaties schijnt Caroline Albertine Minor tussen de regels door met een hoopgevend licht. In ingetogen maar trefzekere taal maakt ze duidelijk dat je niet alles alleen hoeft op te lossen: er zijn onverwachte vriendschappen en de plotse handreikingen van vreemden.

De Deense schrijver Caroline Albertine Minor (1988) debuteerde in 2013 met de roman 'Pura Vida'. Voor 'Zegeningen' ontving ze de Michael Strungeprijs en The Great Tour, een Deense literaire prijs. De bundel werd tevens genomineerd voor de Montana literatuurprijs, de Politiken literatuurprijs en de prestigieuze literatuurprijs van de Noorse Raad.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)De Deense schrijver Caroline Albertine Minor (1988) debuteerde in 2013 met de roman Pura Vida. Voor Zegeningenontving ze de Michael Strunge-prijs en een The Great Tour, een Deense literaire prijs. De bundel werd tevens genomineerd voor de Montana literatuurprijs, de Politiken literatuurprijs en de prestigieuze literatuurprijs van de Noorse Raad.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.