Dode mannen

een trilogie

Walter van den Berg

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492478061, 502 blz., October 2016
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 451 gram.

Uitgever: Das Mag Uitgeverij B.V.

beschrijving

'Mijn moeder werd gecremeerd op Westgaarde toen ik negenentwintig was. Het was één dag voor oudjaar en thuis lagen er oliebollen in de vriezer die ze een paar dagen daarvoor had gebakken.'

Met Schuld, zijn vierde roman, is Walter van den Berg definitief doorgebroken bij het grote publiek. Hij wordt omarmd en geroemd door een publiek dat de eerste drie boeken van 'de chroniqueur van Amsterdam Nieuw-West' nog niet kent - boeken die nergens meer te verkrijgen zijn. Allemaal spelen ze zich af in Van den Bergs beruchte universum, het broeierige milieu van Amsterdam Nieuw-West.
Nu in een handzame en goedkope omnibus. Voor alle lezers van Walter van den Berg die nu eindelijk kennismaken met een oeuvre waar ze zonder het te weten al lang op wachtten.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Walter van den Berg (1970) is schrijver. Zijn laatste roman Schuld werd lovendontvangen, was ‘Boek van de Maand’bij De Wereld Draait Door en wordt verfilmd. Onlangs ruilde hij het leven van Amsterdam Nieuw-West in voor een hoeve in de Betuwe.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.