Ik heb niets met cijfers

van niets met cijfers naar iets met cijfers in zes stappen

Machiel Keet

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789492475688, geïllustreerd,
Formaat: 21.1 (h) x 14.8 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 425 gram.

Uitgever: Pumbo.nl

beschrijving

Iedere ondernemer is verplicht om een administratie bij te houden. Hierover zijn veel vakinhoudelijke boeken te vinden; echter wordt hierin geen aandacht besteed aan de organisatie van je administratie. Met dit boek tracht ik dit gat te dichten. Begonnen wordt met het organisatorische deel van je administratie, daarna volgt het vakinhoudelijke deel. De grootste uitdaging bij het schrijven van dit boek, was om het verhaal óver de cijfers te vertellen, zonder hierbij cijfers te gebruiken. Zodat ook de letterlezers onder ons hun cijfers onder de knie krijgen.
De reden om dit boek te schrijven, komt voort uit de ervaringen in mijn administratiekantoor en de ontwikkeling van mijn online boekhoudpakket Gere-geld. De zin 'Ik heb niets met cijfers' kwam zo vaak voorbij, dat ik hier wel iets mee moest. Mijn missie is om op zoveel mogelijk manieren ondernemers fi nancieel wijzer te maken.
Door dit boek te lezen, word je geen fi nancieel specialist, maar dat is ook vast niet je droom. Het zorgt er wel voor dat je de basis van je administratie begrijpt en dat niemand je meer iets wijsmaakt. En wie weet, ga je cijfers nog wel leuk vinden!

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling:

Bot detected - pagehit Not For our stats.