Food morning !

50 verrassende volwaardige ontbijtrecepten

Monique van der Vloed

 
 

losbladig: € 14.95

ISBN: 9789492475527, geïllustreerd, 138 blz., August 2016
Formaat: 24.2 (h) x 18.5 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 502 gram.

Uitgever: Pumbo.nl

redactie: Frank Biesma

beschrijving

In Nederland ontbijten we graag. De afgelopen jaren zijn er dankzij de gezonde trends veel variaties bijgekomen op de welbekende boterham met zoet of hartig beleg. Ontbijten geeft je een goede start van de dag. Zeker wanneer je zorgt voor een echt verantwoord ontbijt, kun je wel even vooruit. Veel ontbijtproducten uit de supermarkt bevatten erg veel additieven, maar vooral erg veel suikers. Gelukkig kun je zelf in een handomdraai de meest lekkere ontbijtjes maken!
Food morning! bevat 50 heerlijke en verantwoorde recepten om iedere morgen met een feestje te beginnen! De ontbijtjes zijn uitgebalanceerd, gevarieerd, snel en gemakkelijk om te maken en bijzonder lekker. De recepten zijn 100% zuivelvrij. Er wordt gebruikgemaakt van zuivelvrije yoghurt en van melkvervangers. Hoe je zelf zuivelvrije yoghurt en zuivelvrije melk maakt, staat duidelijk omschreven in het voorwoord. Uiteraard kun je ook gewoon zuivelproducten gebruiken als je daar geen bezwaar tegen hebt.
Laat je iedere morgen weer verrassen! Van ontbijtbroodjes tot luxe ontbijtjes als donuts, van smoothies tot populair beleg voor op de boterham, van zelfgemaakte granola tot pancakes - alle recepten zijn 100% meukvrij! Maak van iedere morgen een feestje!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.