Icea, schreeuw van de vuurvogel 1

Els Rommers

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789492475077, 502 blz.,
Formaat: 21.1 (h) x 14.7 (b) x 4.4 (d) cm. Gewicht: 751 gram.

Uitgever: Pumbo.nl

beschrijving

Icea, troonopvolgster van Icenia, zou in theorie een sprookjesleven kunnen leiden, maar in de praktijk ervaart ze haar bestaan als eenzaam en kil. Een bijzondere ontmoeting met een waarzegster maakt duidelijk dat er zaken angstvallig voor haar worden verzwegen. Hierdoor komt de toch al gespannen relatie met haar ouders nog meer onder druk te staan en besluit ze naar het zuiden te vluchten.
Maar voor ze haar plannen kan uitvoeren, wordt ze ontvoerd door iemand die er zeker van wil zijn dat ze voorgoed van het toneel verdwijnt. Ze wordt als prooi voor de wilde dieren achtergelaten in de Hel, het ijskoude gebied dat dienst doet als ballingsoord. Naar verluidt, vindt iedereen daar de dood. Tegen alle verwachtingen in weet Icea echter de eerste nacht te overleven.
De volgende dag ontdekt ze dat de Hel vol verrassingen zit en dat niets is wat het lijkt.

In deel één van deze tweedelige spannende en romantische avonturenroman probeert Icea de vele mysteries die zich aandienen, te ontrafelen. Ze krijgt daarbij hulp van Aiden, tot wie ze zich aangetrokken voelt, maar die een wrok tegen haar koestert vanwege haar afkomst. Terwijl de spanning tussen hen oploopt, komen ze steeds dichter bij de waarheid.

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: