Oranjeleeuwen door Afrika

een jongensdroom zonder grenzen

Frank Daamen; Stefan van Herten; Jeroen Peters; Laurens Ultee

gebonden: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789492475008, geïllustreerd,
Formaat: 21.8 (h) x 15.5 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 536 gram.

Uitgever: Pumbo.nl

redactie: Marjanne Rosier

beschrijving

In de zomer van 2009 komen vier studenten op het idee met de auto naar het WK voetbal in Afrika te rijden. Wat begint als een grap wordt al snel een concreet plan. Enkele maanden later staat er een oranje geschilderde Land Rover klaar aan de start. Bij vertrek aangemoedigd door bondscoach Bert van Marwijk beginnen Frank Daamen, Stefan van Herten, Jeroen Peters en Laurens Ultee vol goede moed aan de helse tocht dwars door jungle en woestijn. Op hun reis door Europa, het Midden-Oosten en het gevreesde Afrika wordt menig jongensdroom werkelijkheid. Oog in oog met wilde dieren en inheemse stammen doorkruisen ze land na land met als einddoel het WK voetbal 2010 in Zuid-Afrika.

Werkelijk alles komt aan bod in dit unieke boek over een reis waarbij de vriendschap tussen vier vrienden op de proef wordt gesteld tijdens een avontuur vol uitdagingen, hachelijke momenten, tegenslagen en overwinningen. De oneerlijkheid van Afrika wordt afgewisseld door de inmense schoonheid die het continent te bieden heeft.

Een tocht van meer dan 25.000 kilometer door 21 landen en drie continenten brengt de Oranjeleeuwen op 11 juli 2010 naar de WK-finale in Johannesburg. Beleef hun geweldige avontuur in dit pakkende boek vol humor en avontuur.

www.oranjeleeuwendoorafrika.nl

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: