De wereld om met autisme

Jeroen van Luiken-Bakker; 27 Autiteurs; Tycho Hoogstrate

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 18.95

ISBN: 9789492469038, 170 blz., August 2018
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 284 gram.

Uitgever: Uitgeverij IJmond

illustrator: Floris Dox; Monique Luiken; Gaia van Basten

trefwoorden: asperger ervaringen grootouders hulp inzicht ouders partner pdd-nos persoonlijk problemen voorzet autisme ervaringsdeskundigen leo kannerhuis ...

beschrijving

Dit boek is geschreven door bijzondere mensen met een bijzondere kijk op de wereld om ons heen. Deze bijzondere kijk op de wereld is afkomstig van mensen met een diagnose 'Autisme Spectrum Stoornis', ook bekend als ASS, of mensen die daar in hun dagelijks leven mee te maken hebben zoals ouders en professionals. Deze uitgave is bedoeld voor iedereen die kijkt naar ASS en een beter idee wil hebben over hoe mensen met ASS de wereld om hen heen beleven.
De unieke verhalen van talloze 'lotgenoten' slaan een brug tussen de twee belevings-werelden in de hoop de lezer een inkijkje te kunnen geven in hun wereld en dat er via deze weg meer begrip zal ontstaan voor de leefwereld van mensen met een Autisme Spectrum Stoornis.
De opbrengst van dit boekje zal naar het Dr. Leo Kannerhuis en de Stichting Voorzet Vakantie en Vrije tijd gaan. Dit zijn twee organisaties die zich sterk maken voor mensen met Autisme, de eerste door wetenschappelijk onderzoek en de tweede door het aanbieden van begeleide vakanties.

Beleefd aanbevelend;
Jeroen van Luiken-Bakker, samensteller

P.s.
Eerder uitgeven: ISBN: 9789085483526

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.