Investeren in vastgoed, grond en gebieden

financiële theorie en praktijkvraagstukken

Peter Vlek; Wim Rust; Ton van Oosterhout; Sake van den Berg

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 130.80: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492453082, geïllustreerd, 408 blz., April 2018
Formaat: 24.0 (h) x 16.5 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 772 gram.

Uitgever: SPRYG Real Estate Academy

illustrator: Jouel Tiu

beschrijving

Investeren in vastgoed, grond en gebieden
Dit boek is speciaal geschreven voor het langjarige gebruik van vastgoed, grond en gebieden. Daarmee kunt u heel wat bereiken. Wat dacht u van leefbare steden en verduurzaming van de bestaande voorraad? Daarom focust dit boek op het effectief en efficiënt inzetten van financiële middelen, het sturen op beheersbare risico’s en een gezonde winstgevendheid.

Samenbrengen theorie en praktijk
Dit boek hebben we overzichtelijk opgezet in 2 delen. Deel 1 biedt de benodigde theoretische financiële kennis van het totale vastgoedproces:
van grondexploitatie tot en met gebruiksfase. Deel 2 legt de link met de vastgoedpraktijk door het uitwerken van maar liefst 50 praktijkvraagstukken, van eenvoudige tot meer complexe aard.

Inclusief online Excel-rekenmodellen!

Over de auteur
Hoofdauteur Peter J. Vlek is hoofd van het Center of Excellence, het kenniscentrum van Fakton. Samen met een aantal collega’s heeft hij de kennis van vastgoedrekenen, die sinds 1981 binnen Fakton is opgebouwd, in dit boek verzameld, bewerkt en vastgelegd.

Over dit boek organiseert uitgever SPRYG Real Estate Academy ook cursussen in Nederland en België. Check www.spryg.com/vastgoedrekenen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.