Be-Lieve Life-Book

Neem je leven in handen

Lieve Bullens

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Be-Lieve Life-Book

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492419484, 160 blz., May 2019
Formaat: 23.8 (h) x 15.5 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 463 gram.

Uitgever: Willems Uitgevers

beschrijving

Het leven doorloopt heel wat stroomversnellingen en rustige wateren. Er zijn jaren van relatieve stabiliteit en focus en er zijn jaren van uitbarstingen en onrust. In dit snelle tijdperk met een overvloed aan informatie zijn er te veel prikkels voor het brein en de mind. Daardoor verliezen we onze eigen doelstellingen uit het oog. Of anticiperen we te gemakkelijk op modegrillen. En stellen we vast dat we het leven van iemand anders leiden. Met als gevolg: bore-out of burn-out, stress en andere ongemakken.
Wanneer men zichzelf niet meer herkent, loopt men het risico teleurgesteld te zijn. Waar zijn de dromen gebleven? Wat wilde men als kind? Welke passie had men vroeger? Hoe voelde dat alweer? Zit de prima ballerina of de prinses opgesloten in de toren van het kasteel? Moeten we de held of de brandweerman gaan zoeken tussen oude strips ondereen dikke laag stof?
Het is nooit te laat om het leven van jouw wensen en verlangens te leven. Je kunt jezelf maar beter graag zien want het is je enige levenslange romance. Let's go! Begin letterlijk met een leeg blad.
Schrijf je eigen BE-Lieve life-book. Met hulp en wijsheden van de auteur!

Lieve Bullens (1965, Zolder) is mental coach. Ze schreef eerder Sky Magic, het kinderboek van de hoop. Ze werkte de voorbije jaren mee aan programma's van VT4, VRT, Vijf en werd ook als expert in haar branche opgevoerd bij Libelle, Flair en Nina. Ze is sportmeter van Marieke Vervoort. Als eerste mental coach in Vlaanderen - sinds 1988 - is ze mentor van verschillende succesvolle topsporters, ondernemers en mediamensen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.