Sky magic

Hte kinderboek van de hoop

Lieve Bullens

paperback/ gebrocheerd: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789492419255, geïllustreerd, October 2018
Formaat: 21.1 (h) x 20.9 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 756 gram.

Uitgever: Willems Uitgevers

beschrijving

Sky Magic
Het kinderboek van de hoop
Een boek met Bekende Vlamingen voor het goede doel: ten voordele van kinderen in de pleegzorg

Lieve Bullens en haar vzw Sky High for All willen iets doen voor kinderen. Dromen, vliegen en fantaseren over de regenboog tovert een glimlach op elke mooie kinderlijke snoet. Ook op onze eigen snoet!

Wat gaan zij doen?

‘Hét boek’ van hoop maken: een boek van en voor kinderen … een boek van volwassenen met een hart voor kinderen voor volwassenen die hun armen openen voor kinderen … een boek van hoop voor iedereen die het nodig heeft.
Een mooi boek met mooie beelden en mooie teksten. Met verhalen en foto’s over kinderen en hun favoriete plek: waar ze hun dromen kunnen voltooien en om te fantaseren over de regenboog, trollen, koningen en koninginnen, buitenaardse wezens die geluk brengen en bossen die ons redden. Met quotes, voorzien van een prachtig beeld dat raakt. Een eenvoudige boodschap die je optilt of opmontert. Geschreven door mensen die goesting hebben om het verschil te maken.
Honderd Bekende Vlamingen – bij wie Eva Daeleman, Nele Reymen en Martine Prenen – worden door organisatie Sky High for All uitgenodigd om een quote of een kort verhaal te schrijven over kind-zijn, magische plekken of een warm nest. Elk verhaal krijgt een prachtig natuurbeeld.

Lieve Bullens (1965, Zolder) is mental coach. Ze is ‘meter’ van Marieke Vervoort en steunt ook de vzw Wielemie. Het team van Sky High for All bestaat verder uit Walter Callebaut en Anita Bulllens.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: