Sura en de opdringerige aapjes

mindfulness voor kinderen

Dennis Roelofsen

 
 

gebonden: € 15.49

ISBN: 9789492412485, geïllustreerd, 32 blz., December 2019
Formaat: 20.7 (h) x 20.6 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 276 gram.

Uitgever: Palaysia Productions

illustrator: Nouran Serageldin

beschrijving

Vandaag is het geen gewone dag voor Sura. Haar maag knijpt er van samen. Maar als ze even gaat zitten om te ontspannen, wordt het alleen maar erger. Steeds meer opdringerige aapjes beginnen tegen Sura te kwetteren. Totdat Toekan aan komt vliegen...


Kun jij je 'monkey mind', de zorgelijke gedachten die zoveel tijd en energie kosten, tot rust brengen? Je stressniveau beheersen is één van de meest waardevolle life skills. Als je dat op jonge leeftijd al leert, ben je later beter in staat om de stormen van het leven te navigeren, en stabiel te blijven temidden van een roerige, stressvolle wereld. Dit boek geeft je daar de juiste tools voor. En nog een klein cadeautje aan het eind!

Ideaal te gebruiken bij yoga voor kinderen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)De afgelopen 17 jaar hielp Dennis Roelofsen als merkenbouwer merken te groeien in Europa en China. Toen hij voor twee jaar naar Shanghai verhuisde voor een uitdagend project kwamen zijn mentale rust en fysieke gezondheid in het gedrang. Hij moest zich als enige buitenlander zien te redden tussen 1.500 locals. Yoga en meditatie gaven hem de tools om het aan te kunnen. Tegenwoordig is hij o.a. initiator van de ClearheadClub: een yoga-, en meditatieschool voor het bedrijfsleven.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.