Experttips voor effectief strategisch netwerken

haal meer uit je netwerk met de OMZET-methode en stop met verkopen

Jochem Klijn

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492383891, geïllustreerd, November 2017
Formaat: 20.1 (h) x 16.5 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 293 gram.

Uitgever: Expertboek

serienaam/reeks: Experttips boekenserie

beschrijving

Ben je ondernemer en wil je graag in een positie komen dat je kunt stoppen met verkopen en gekocht gaat worden? Dat potentiële klanten jou gaan bellen in plaats van andersom? Dan ben je bij dit boek aan het juiste adres.

In dit boek vind je 50 praktische tips die ervoor zorgen dat jij als netwerk-expert meer uit je netwerk haalt. Je krijgt concrete handvatten, waardoor jouw netwerk groter en sterker wordt. Hierdoor ga je zowel je zakelijke als persoonlijke doelstellingen makkelijker realiseren.

Aan de hand van een concreet stappenplan, de OMZET-methode, neemt Jochem je mee in de diverse thema's op het gebied van netwerken. Je leert hoe je structureel aan meer omzet en meer klanten komt. In vijf stappen krijg je een 'roadmap' naar stoppen met verkopen en gekocht worden, waardoor je meer omzet overhoudt.

OVER DE AUTEUR:
Jochem Klijn is eigenaar van Netwerken.nl en geeft lezingen, trainingen en seminars aan ondernemers, salesmanagers en accountmanagers. In 2007 verscheen zijn eerste boek Netwerken op karakter en in 2014 zijn tweede boek Social Meaning.

"Er zijn van die personen die meteen naar voren komen als je vraagt waaraan je moet denken als een onderwerp wordt besproken. Bij het onderwerp 'netwerken' kan ik alleen maar aan Jochem Klijn denken."
Vincent Smit, consultant/spreker, Promote Your Network B.V.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.