Alles over werken tijdens de overgang

met succes je loopbaan vervolgen na je 45ste

Saron Petronilia

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492383532,
Formaat: 24.0 (h) x 17.3 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 432 gram.

Uitgever: Expertboek

beschrijving

Dit boek helpt je je overgangssymptomen de baas te worden zodat je werk er niet onder lijdt. Het helpt je ook te bepalen hoe je je werkzame leven de komende 15 tot 20 jaar wilt inrichten.

Naast nuchtere informatie, tips en strategieën bevat Alles over werken tijdens de overgang een groot aantal interviews met vrouwen als Greet Prins, voorzitter Raad van Bestuur Philadelphia, Alet Klarenbeek, voormalig directielid van WOMEN Inc., Ingeborg Beugel, documentairemaakster en vrouwenarts Barbara Havenith van de Vrouwenpoli Boxmeer. Lees hoe zij op niveau bleven presteren tijdens deze uitdagende levensfase.

OVER DE AUTEUR:
Saron Petronilia schreef eerder 'Alles wat je moet weten over de overgang'. Petronilia is naast auteur en spreker ook coach. "De overgang is de meest vruchtbare periode in een vrouwenleven. Het is geen tijd om bij de pakken neer te zitten, het is tijd om te oogsten." Petronilia geeft vrouwen 45-plus met een hectische en verantwoordelijke baan mindset make-overs en bijbehorende strategieën zodat ze vol energie en zelfvertrouwen kunnen blijven werken.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.