De kracht van diabetes

hoe je de regie over je leven behoudt met diabetes type 1

Ingrid Smit

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492383464, geïllustreerd, UITVERKOCHT!

Uitgever: Expertboek

redactie: Marije van den Bovenkamp

fotografie: Esther van Berk

beschrijving

'Het is een klamme hete dag in juni, de zon zinkt als een vuurbal in de grond. Snikkend loop ik op het fietspad. Mijn glucosesensor heb ik nu drie maanden, maar ik voel me nog steeds opgebrand. Ik ben aan het eind van mijn suikerlatijn. Is dit nu mijn leven, vraag ik mij af?'

Dertig jaar lang worstelde Ingrid Smit met haar diabetes type 1. Ze ontdekte dat wisselende bloedsuikers niet de oorzaak zijn van vermoeidheid en depressie bij diabetes. Haar energie en vrijheid heeft ze nu teruggewonnen. De kracht van diabetes beschrijft haar zoektocht en onthult nieuwe inzichten.

Krijg jij ook een punthoofd van die wisselende suikerwaarden? En wil je weer lekker kunnen leven, in plaats van alleen maar staren naar je cijfers? Wil je weten hoe je mentaal en fysiek fit blijft, ondanks je diabetes? Leer ook welke stap je vandaag nog kunt zetten naar een evenwichtiger leven met stabielere bloedsuikers, meer energie en vrijheid. Pak met dit boek de regie over je leven terug.

OVER DE AUTEUR
Ingrid Smit (1968) studeerde Communicatiekunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Met haar man en vier kinderen woont ze op een grote boerderij in Drenthe. In haar coachpraktijk De kracht van diabetes begeleidt zij mensen met diabetes type 1 en 2 naar een mentaal en fysiek fit leven.

RECENSIES:
"Wees aardiger voor je zelf! Dit is de belangrijkste tip in het boek van Ingrid Smit voor mensen met diabetes. Dit boek is ook verplichte kost voor zorgverleners en dierbaren"
Bas van de Goor, succesvolle topvolleyballer met diabetes type 1

"Je leven is een reis; diabetes je reisgenoot. En hoe hard je ook je best doet om hem kwijt te raken, deze reisgenoot zal tot het eind bij je blijven. Ingrid legt je uit hoe je hier goed mee omgaat."
Marlies Slegers, kinderboekenschrijfster en moeder van een kind met diabetes type 1

BONUS: Diabetes Doeboek

Kijk voor meer informatie op: www.dekrachtvandiabetes.nl

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.