Experttips voor kennis verkopen online

verdubbel je winst met de RECORD-methode voor meer rust en vrijheid

Hugo Bakker

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789492383358, September 2016
Formaat: 20.0 (h) x 16.5 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 321 gram.

Uitgever: Expertboek

serienaam/reeks: Experttips boekenserie

beschrijving

Er zijn al veel boeken over online marketing. Dit is het eerste boek dat echt laat zien hoe kennis verkopen online anno nu werkt. Hugo geeft namelijk een kijkje in zijn business en onthult geheimen die marketeers normaal gesproken alleen in dure online programma's prijsgeven. Ontdek hoe verkopen online werkt. Elk van de vijftig tips levert je meer rust en vrijheid op. Wil je daarnaast ook nog eens je winst verdubbelen? Dan is dit boek voor jou.

Maar dat is niet het enige. Door het toepassen van de tips uit dit boek kun je uit de uurtje-factuurtjemindset komen, zodat je steeds opnieuw meer mensen kunt inspireren met je kennis. In het eerste hoofdstuk leer je de RECORD-methode om je kennis online te verkopen. Daarna krijg je vijftig praktische tips die je meteen kunt toepassen binnen jouw bedrijf.

De RECORD-methode helpt je bij het verkopen van jouw kennis en kunde én om meer mensen te bereiken. Deze methode is niet alleen gericht op getallen. Er zijn namelijk nóg een aantal factoren belangrijk om rust en vrijheid te kunnen verdubbelen, het is nu ook binnen jouw handbereik.

OVER DE AUTEUR:
Spreker en businesscoach Hugo Bakker helpt ondernemers met het online verkopen van hun kennis. Dat doet hij voornamelijk, je raadt het al, online. Daarnaast houdt hij ervan zijn kennis te delen in boeken en vindt hij het geweldig om op het podium ondernemers te inspireren.

RECENSIE:
Hugo maakt het waar, online en in-lijn met de zakelijke natuurwetten.
Met deze hands-on tips ligt er een behoorlijke bonus binnen je bereik. Doen!
Jan van Setten, voormalig #1 op managementboek met Hoe krijg ik ze zover en De klantfluisteraar


Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: