Beter beleggen dan de bank

Extra inkomen of meer pensioen met Amerikaanse dividendaandelen

Fred Hendriks

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Beter beleggen dan de bank

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789492351074, geïllustreerd, 128 blz., March 2019
Formaat: 22.0 (h) x 14.0 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 202 gram.

Uitgever: Reith Hendriks & Partners

redactie: Ron Hendriks

trefwoorden: beleggen geld pensioen vermogen zzp-er

beschrijving

Wie spaart er nog? De rente is tot een historisch laag peil gezakt en zal de komende tijd nauwelijks stijgen. Velen beproeven daarom hun geluk op de beurs. Maar de beurs heeft veel weg van een loterij en adviezen van banken en vermogensbeheerders leiden vaak tot tegenvallende resultaten tegen hoge kosten.
Amerika kent vele beursgenoteerde bedrijven en fondsen die een veel hoger dividend uitkeren dan in ons land. Dit wordt sterk gestimuleerd door Amerikaanse overheid en heeft tot doel om ook gewone Amerikanen in de gelegenheid te stellen effectief te sparen voor bijvoorbeeld hun pensioen. Hoogdividendbeleggen is in Amerika dan ook de gewoonste zaak van de wereld. Zonder veel inspanning kun je via een bewezen strategie ook als Nederlander 6 tot 12 procent rendement maken op je geld door te beleggen in gerenommeerde ondernemingen.
Dit boek neemt je mee. Zelfs als je nog nooit hebt belegd, kun je na korte tijd de methode toepassen. Het laat zien hoe je je financiële toekomst zeker kunt stellen: individueel, als ZZP-er of als eigenaar van een bedrijf. Of hoe je eerder kunt stoppen met werken om te gaan genieten van een goed pensioen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Fred Hendriks is ervaringsdeskundige in hoogdividendbeleggen en gaf er veel lezingen over. Hij heeft zijn kennis en ervaring opgedaan als bestuurder van bekende ict-bedrijven waaronder Hewlett Packard en Oracle en later ook als zelfstandig ondernemer. Zo heeft hij, los van banken en vermogensbeheerders, zijn eigen succesvolle weg gevonden in de financiële wereld. toelichting'Het Amerikaanse dividendaandeel als permanente geldmachine', zette het Financieele Dagblad boven de boekrecensie. Dat hebben inmiddels veel mensen ontdekt aan de hand van dit goed leesbare boek.recensie citaat'Beter beleggen dan de bank' is geschreven vanuit de optiek dat je het vormen van een vermogen, een spaarpot voor later, het best zelf kunt doen. Veel beter dan de adviseur van de bank, of het beleggingsfonds.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.