De ontbolstering op je zielenpad

De ingang naar het voelen en de Zevensprong van de Ziel

Boudewijn Donceel; William Gijsen

paperback/ gebrocheerd: € 23.00: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789492340061, 348 blz., July 2018
Formaat: 21.6 (h) x 13.9 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 487 gram.

Uitgever: The Sir Anthony Foundation

trefwoorden: gevoelens;ziel;ontbolstering;spiritualiteit

beschrijving

Deze Tweede Bijbel van de Nieuwe Tijd geeft je een ingang naar het voelen. Het belang van gevoelens is aan een steile opmars bezig doorheen de gehele maatschappij. Dat roept enkele vragen op. Waarom nu? Waarom zijn gevoelens zo belangrijk? Waar komen die gevoelens vandaan? Wat moet je ermee?
Als je de Ziel als uitgangspunt durft te nemen, dan liggen de antwoorden voor de hand. Het gevoel is de taal van de Ziel. Het komt er enkel op aan toegang te krijgen tot deze taal, ze te leren spreken en er ook wat mee te doen. De Zevensprong legt uit hoe dit werkt. Daarbij bots je op het bolster dat we allemaal hebben. Hinderlijke ballast die je afhoudt van je eigenheid: angsten, trauma’s, Ego, minder fraaie kantjes, verstandelijke dwalingen. Ontbolsteren is dus de boodschap. Voelen is daarbij het startpunt gevolgd door zeven stappen, De Zevensprong. Daarmee bevrijd jij je van je bolster. Dat leidt tot de ontdekking van wie je werkelijk bent.
Deze opvolger van de Ontsluiering van je Zielenpad beschrijft een praktische aanpak en is toepasbaar in je dagelijkse leven. Het resultaat is een werkelijk bevrijdende ervaring. Zie het maar als verplichte leerstof voor wie interesse heeft in zichzelf en de relatie met de medemens.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingGevoelens zijn naar alle waarschijnlijkheid het meest onderschatte onderwerp van de mensheid. Het belang ervan neemt zienderogen toe, in relaties, op het werk, tot en met in de medische wereld.
Een boeiende vaststelling. Maar daarmee neemt de nood aan verduidelijking toe. Wat is voelen? Wat doe je er mee? Waar komen gevoelens vandaan? Hoe ga je ermee om?
De Ontbolstering op je Zielenpad biedt daarop de antwoorden. De ingang naar je gevoelens en het afwerken van de Zevensprong leidt tot het afwerpen van hinderlijke ballast die je afhoudt van je eigenheid.
Deze Tweede Bijbel van de Nieuwe Tijd is een praktische handleiding voor de ontdekking van jezelf en de ander. Het zou verplichte leerstof moeten zijn voor iedereen die interesse heeft in zichzelf en de relatie met de medemens.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: