Spirituele relaties

de 10 drempels naar eenheid

William Gijsen; Boudewijn Donceel

paperback/ gebrocheerd: € 21.50: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789492340023, 220 blz., November 2016
Formaat: 24.0 (h) x 16.8 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 426 gram.

Uitgever: The Sir Anthony Foundation

beschrijving

Relaties kunnen de hoogste vorm van spiritualiteit zijn, want de omgang met elkaar zet ons aan om inzicht te zoeken in ons eigen gedrag en dat van de partner. De partner fungeert dan als spiegel en helpt ons te komen tot zelfkennis.
Spijtig genoeg ervaren heel veel spirituele mensen een soort gemis in hun relaties. Ze hebben vaak het gevoel er alleen voor te staan en zoeken dan koortsachtig naar manieren om meer betrokkenheid te ervaren.
Ieder mens heeft een soort relatiecode, die inzicht schenkt in het soort relatie dat we nodig hebben om tot vervulling te komen.
Zelfs wanneer we geen vaste liefdesrelatie hebben blijven we bewust of onbewust op zoek naar die ene ontbrekende helft, die ons heel maakt. Het is dus zaak om een relatie aan te gaan met die persoon, wiens code het best aansluit op onze eigen relatiecode.
Er zijn tien drempels naar eenheid die een relatie spiritueel maken. Dit boek verklaart jou de drempels en hoe je er mee om kan gaan in de zoektocht naar een vervullende relatie.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: