De ontsluiering van je zielenpad

voortschrijdend inzicht in de DNA Code van de ziel

Boudewijn Donceel; William Gijsen

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 21.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492340009, 224 blz., September 2015
Formaat: 21.6 (h) x 14.4 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 332 gram.

Uitgever: The Sir Anthony Foundation

beschrijving

Deze Bijbel van de Nieuwe Tijd is een praktische handleiding en een uitgebreid naslagwerk over het handelen in lijn met je Ziel. Verwacht echter geen parabels of mirakels, enkel een vrijblijvend aanbod van inzichten over jezelf.
De Ontsluiering van je Zielenpad is een oefening in bewustwording. Het levert je de antwoorden op wie je echt bent, wat je werkelijk wil.
Je leert dat je heel wat ballast meetorst die je afhoudt van je echtheid. Het goede nieuws is dat je deze kan afwerpen zodat je stap voor stap leert te zijn wie je werkelijk bent. Dit boek legt heel concreet uit hoe je dit kan aanpakken. Zo vind je je eigen pad en ervaar je voldaanheid in het leven.
Deze inspirerende aanpak is voor velen een ware openbaring. Het is de manier om spiritualiteit om te zetten in realiteit en toepasbaar in je dagelijkse leven, thuis, op je werk en in je relaties met anderen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)William Gijsen legt zich in het Centrum voor Spiritueel Inzicht toe op spiritual coaching en zingevingstherapie. Sinds 1994 maakt hij gebruik van de openbaringen door Meester Anthon over de evolutie van de Ziel en het Nieuwe Tijdperk.

Boudewijn Donceel koos na twintig jaar als topmanager gewerkt te hebben in de bedrijfswereld voor een totaal ander pad en houdt zich in het centrum al geruime tijd bezig met het bevorderen van spiritueel inzicht bij het maken van zielskeuzes.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.