Dochter van de Zilv'ren Maan

Marieke Frankema

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 9789492337092, 296 blz., October 2017
Formaat: 21.3 (h) x 14.9 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 443 gram.

Uitgever: Nimisa Publishing House

redactie: Natascha van der Stelt

beschrijving

Een vreedzame gemeenschap wordt opgeschrikt door een wrede moord. De mensen zijn een hard bestaan wel gewend, maar een dergelijke gruweldaad hebben ze niet eerder meegemaakt. Wie heeft Kyra vermoord? Waar is haar man Tobias gebleven? En hoe moet het verder met hun dochtertje Mara?

Mara is anders. Ze ziet er anders uit, ze gedraagt zich vreemd en haar ouders zijn dood. Niemand wil iets van haar weten. Er is maar één vrouw die het aandurft Mara in huis te nemen. Haar naam is Aza, de Wijze. Zij lijkt de enige met het hart op de juiste plek en onder haar leiding probeert Mara haar eigen weg te vinden. Maar het heden haakt vast in het verleden en krijgt weinig ruimte om zich te ontvouwen. Is er wel een toekomst voor Mara?

In 'Dochter van de Zilv'ren Maan' zijn heden en verleden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het lot van drie vrouwen raakt verstrengeld door de tijd heen. Het voortbestaan van de gemeenschap raakt in gevaar. Kunnen vriendschappen voortbestaan, ook onder de moeilijkste omstandigheden? Is liefde genoeg? Of is liefde soms te veel?

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.