De Bewegingen van de geest

Wat ons daar brengt en hoe we daar komen; een filosofie van het Zijn

Bert Hellinger

paperback/ gebrocheerd: € 26.95: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789492331656, 248 blz., January 2019
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 385 gram.

Uitgever: Uitgeverij Het Noorderlicht

vertaald door: Jan Jacob Stam; Anton de Kroon

beschrijving

Bert Hellinger schrijft in 'De Bewegingen van de geest' over een scheppende kracht die ver uitreikt boven individuele mensen, families en culturen.

Het boek leert u over een nieuwe dimensie in menselijke relaties. Die van toepassing zijn in de relatie tussen man en vrouw, ouders en kinderen, hemel en aarde. In liefde en conflict, in ziekte en gezondheid en in leven en dood. Een dimensie die schept en verbindt. Voorbij goed en kwaad. Het is de basis van de hedendaagse interpretatie van Bert en Sophie Hellinger op dit moment.

Het is een handboek voor iedereen die geïnteresseerd is in helpen in afstemming met de bewegingen van de geest. Voor professionele hulpverleners en begeleiders van opstellingen is dit boek een onmisbare hulpbron.

Voor diegenen die familieopstellingen kennen: met de Bewegingen van de geest brengt Hellinger opstellingen in een nieuwe dimensie. Meestal worden maar één of twee representanten opgesteld waarna de begeleider uiterst terughoudend handelt in afstemming met de bewegingen van de geest.

Het is geen gemakkelijk leesbaar boek: het vraagt aandacht en contact. Maar met als beloning verdiepende inzichten die een bron zijn van voeding, kracht en inspiratie.

Oorspronkelijk verschenen onder de titel 'Hellinger Sciencia'.

Vertaald uit het Duits door Jan Jacob Stam en Anton de Kroon

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: