Overspelige mannen

Ria Maes

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 9.99

ISBN: 9789492328083, 144 blz., May 2016
Formaat: 18.6 (h) x 12.5 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 182 gram.

Uitgever: Mijn moment

serienaam/reeks: Zussen

beschrijving

Lio is nu het hoofd van de dienst research voor 'Wij vandaag' dat nu ook een tv-programma is geworden. Ze maakt zich ernstig zorgen over haar zus Anke. Anke vermoedt dat haar man haar bedriegt en daar is ze helemaal kapot van.
Jan, de man van Anke, ontkent in alle toonaarden en vindt dat zijn vrouw zich niet zo moet aanstellen. Als verrassing voor zijn vrouw en om de plooien weer wat glad te strijken, zorgt hij voor een weekend met z'n tweetjes. Anke is hier heel blij mee en gaat ervan uit dat Lio wel voor de kinderen zal zorgen. Maar net dat weekend had Lio ander plannen, samen met Vincent...
Tom, de beste vriend van Lio, is op vrijersvoeten en hij denkt dat hij dit keer wel eens de ware zou kunnen gevonden hebben. Hij wil zo snel mogelijk met hun drietjes afspreken. Dat afspraakje wordt niet wat Tom ervan verwacht had. Lio en zijn vriend zitten elkaar al meteen in de haren en het is overduidelijk dat het niet klikt tussen die twee. Hoe moet het nu verder met de vriendschap tussen Lio en haar gay best friend?

  1. Leg in mijn winkelwwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.