Zorgen om Maaike

Ria Maes

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 9.99

ISBN: 9789492328069, geïllustreerd, 144 blz., June 2017 UITVERKOCHT!

Uitgever: Mijn moment

serienaam/reeks: Sara

beschrijving

Sara maakt zich zorgen om haar beste vriend Arne die zichzelf niet is de laatste tijd. Als Sara probeert om met hem te praten, dan klapt hij dicht en zegt hij dat er niets aan de hand is.
Als Sara met Kathy, de vrouw van Arne, gaat praten dan hoort ze dat haar vriend het vooral moeilijk heeft met de problemen rond de handicap van hun dochter Maaike. Maaike kan nooit zelfstandig worden en zal later naar een tehuis moeten, daar heeft Arne het bijzonder moeilijk mee. En wat als er iets met hem en Kathy gebeurt terwijl ze nog klein is? Het breekt zijn hart als hij eraan denkt dat het kind dan al naar het tehuis zal moeten.
Sara denkt een stuk van de oplossing te kunnen bieden door Arne te beloven dat zij in dat geval haar taak als meter ernstig zal nemen en voor haar petekind zal zorgen. Simon is het daar niet mee eens. Hij begrijpt Sara, maar hij vraagt zich af of ze wel begrijpt wat de werkelijke draagwijdte is van haar belofte. Hij stelt voor om de kleine Maaike eens een week in huis te nemen om te zien hoe hun gezin dan draait.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.