Verliefd op Fuerteventura

Belle De Block

paperback/ gebrocheerd: € 9.99
ISBN: 9789492328052, geïllustreerd, 144 blz., May 2016
Formaat: 18.6 (h) x 12.6 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 179 gram.

Uitgever: Mijn moment

serienaam/reeks: Hannah

beschrijving

Hannah Defour, die net weer single is, moet nog afkicken van Alex, een acteur die haar bedroog. Alvorens zich holderdebolder in een nieuwe relatie met de knappe scenarist Pieter Heyvaert te storten, besluit ze een rustperiode in te lassen. De reis naar Fuerteventura, waar ze als Hoofd Fictie van de commerciële zender de opnames van de nieuwe telenovela moet superviseren, komt haar dus ongelooflijk goed uit.
Al snel blijkt ze zich te bevinden in een broeinest van emoties en intriges. Gerrit, de aan alcohol verslaafde hoofdacteur, dreigt de opnames te verknoeien. Gelukkig is er de mysterieuze Spaanse fotograaf, Jordi Jansà, die hem tot inzicht kan brengen. Alle meiden op de set zijn gek op Jordi, maar Jordi heeft tijdens zijn verblijf op het eiland alleen oog voor de knappe Hannah.
Voor Hannah breekt er een wonderbaarlijke tijd aan waarin ze worstelt met haar gevoelens. Waar is plots de verstandige, contentieuze vrouw gebleven? Hoe valt dit te rijmen met haar gevoelens voor Pieter? Voelt ze echt iets voor Jordi of is ze gewoon verliefd op de liefde?

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: