Tesla Model 3

Alle geheimen voor maximaal rijplezier

Elja Trum

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Tesla Model 3

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492325044, 144 blz., August 2020
Formaat: 22.5 (h) x 16.5 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 425 gram.

Uitgever: Photofacts Publishing

trefwoorden: auto tesla

beschrijving

Daar sta je dan. Met een volledig lege accu, in het donker langs de snelweg in Duitsland op weg naar je vakantieadres. Oververmoeide krijsende kinderen op de achterbank en gevaarlijk voorbijrazende dinosapverstokers. Had je maar nooit voor die elektrische auto gekozen.

De overstap naar elektrisch rijden hoeft geen lijdensweg te zijn. Integendeel. Met je Tesla Model 3 kom je beter uitgerust aan op je vakantieadres dan ooit tevoren. Dankzij Autopilot, de Tesla Superchargers, Netfl ix in je auto en meer. Je zult nooit meer terug willen.

Met deze officieuze handleiding voor je Model 3 krijg je van Tesla Model 3 expert Elja Trum praktische tips om het meeste uit jouw bolide te halen. Je ontdekt bijvoorbeeld:

- Waarom een Tesla Model 3 van 60.000 euro voordeliger is dan een Golfje van 30.000 euro en hoe je zelfs je vrouw overtuigt.
- Hoe je voorkomt dat je met een lege accu langs de kant van de weg komt te staan en wat je vooral niet moet doen als dit toch gebeurt.
- Geheimen van je Model 3 waar zelfs de verkopers in de Tesla Store niet vanaf weten en waardoor je jouw Tesla naar je hand zet.
- Praktische accessoires waarmee je jouw Tesla nog mooier maakt, zonder dat je honderden euro’s hoeft uit te geven.
- Hoe je van jouw Tesla een bewakingscamera maakt die er voor zorgt dat je altijd bewijs hebt als er iets met je auto gebeurt, zonder dat je dure dashcams hoeft aan te schaffen.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Elja heeft zijn Model 3 gereserveerd op de dag dat deze door Elon Musk aangekondigd werd en was een van de eerste in Nederland die zijn Tesla Model 3 in ontvangst nam. In september 2017 richtte hij het blog Teslafacts.nl (ruim 1.000 bezoekers per dag) op en sindsdien deelt hij meerdere keren per week zijn ervaringen en volgt hij alles wat met Tesla en de Model 3 te maken heeft.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.