Gewoon Aad

Het levensverhaal van ondernemer, voetballer en familieman Aad Moerman

Chris Willemsen

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789492273260, geïllustreerd, 180 blz., November 2018
Formaat: 20.5 (h) x 14.5 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 258 gram.

Uitgever: Nederlandse Sportboeken Club

beschrijving

Het levensverhaal van ondernemer, voetballer en familieman Aad Moerman

Wie Aad Moerman kent, weet dat hij veel heeft meegemaakt. Zo veel, dat hij regelmatig zegt: "Daar zou ik wel een boek over kunnen schrijven."
Dat boek is er nu. Het staat bomvol verhalen, verteld door Aad Moerman zelf en opgetekend door Chris Willemsen. Over zijn opmerkelijke voetballoopbaan waarin hij clubs aandeed als Hoekse Boys, Excelsior Maassluis, 's-Gravenzandse SV, Maasdijk, Naaldwijk, Sparta's profselectie, zowel het Westlandse als het Haagse elftal, en (bijna) Roubaix in Frankrijk. Over de bijzondere band met zijn familie en vele vrienden. Over zakelijke inzichten, spannende avonturen, hachelijke momenten, muzikale hoogtepunten, arbeidsethos en discipline. En over zijn horeca-ervaring die al meer dan een halve eeuw duurt en waarbij zijn ongeëvenaarde gastheerschap én het gerenommeerde Unicum hoofdrollen vertolken.
Wie er allemaal voorbij komen in Aad Moermans biografie? Teveel om op te noemen. Van Wim van Hanegem tot André Hazes, van Marco Borsato tot Joop Hiele, van Barry Hughes tot belangrijke politici en van John Miles tot Aads vader en Unicum-oprichter Mari Moerman.
Die verhalen zijn leuk, eigenaardig, gek, emotioneel, uniek, eerlijk, openhartig, ongelooflijk, warm, hard, interessant maar vooral herkenbaar en lezenswaardig. En vormen samen een prachtig portret van misschien wel de meest veelzijdige Westlander aller tijden.

Dit is een Printing On Demand product en kan niet worden geretourneerd.

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: