Begrijpend lezen Oefenboek Geschikt voor de IEP Eindtoets Deel 1

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492265999, geïllustreerd, 40 blz., December 2018
Formaat: 29.9 (h) x 21.3 (b) x 0.7 (d) cm. Gewicht: 157 gram.

Uitgever: Junior Einstein BV

trefwoorden: eindtoets iep, eindtoets, groep 8, lezen, toets, einstein

beschrijving

Dit Oefenboek voor de IEP Eindtoets (deel 1 van 2) is zeer geschikt om ingezet te worden voor toetsvoorbereidingen in groep 8. Het doel waar leerkrachten en ouders naar streven, is dat een leerling aan het einde van groep 8 een advies meekrijgt dat het best passend is bij zijn of haar capaciteiten.

Dit Oefenboek kan daarbij uitstekend dienst doen, omdat er met teksten en opgaven op de verschillende niveaus – zoals ze ook in de Eindtoets aan de orde komen – kan worden geoefend. Ook worden de vaardigheden van de leerlingen voldoende geoefend in dit Oefenboek voor interpreteren, begrijpen, techniek en woordenschat, opzoeken en samenvatten.

Taal is naast Rekenen belangrijk bij het bepalen van het schooladvies. Beide Oefenboeken kunnen zowel op school als thuis ingezet worden.

Deze Begrijpend Lezen Oefenboeken zijn met veel zorg samengesteld door Otto en Joan Sanders. Otto mag zich een ware toetsspecialist noemen. Hij heeft decennia ervaring in het maken van oefenmateriaal voor de Eindtoetsen. Als ontwikkelaar van de door het Ministerie van OCW goedgekeurde CESAN-Eindtoets weet hij exact wat en hoe er getoetst wordt bij de Eindtoets.

Zijn dochter Joan is na een periode als leerkracht in het basisonderwijs werkzaam bij Junior Einstein. Hier is zij eindverantwoordelijke voor de didactische inhoud van al het oefenmateriaal, waaronder de zeer succesvolle reeks Citotoets Oefenboeken.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

inhoudsopgaveInleiding 4
Olle’s munten 6
Zwemexamen 8
Programma naschoolse activiteiten brugklas 10
Zo maak je een bijenvriendelijke tuin 12
Zijn apen slimmer dan jij? 14
Het bezoek aan de grotten 16
Vakantie, da’s pas balen! 18
Open dag op het Berland college 20
Heimwee 22
Hoe word je een topvoetballer? 24
Camping Het Zonnetje 26
Plastic soep 28
Zeep, doodgewoon toch? 30
Circus op het schoolplein 32
Een jaar buitenland, iets voor jou? 34
Antwoorden 38
toelichtingDit Oefenboek voor de IEP Eindtoets (deel 1 van 2) is zeer geschikt om ingezet te worden voor toetsvoorbereidingen in groep 8. Het doel waar leerkrachten en ouders naar streven, is dat een leerling aan het einde van groep 8 een advies meekrijgt dat het best passend is bij zijn of haar capaciteiten.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.