Rekenen Cijfers 0 tm 10 voor groep 2 en 3 Werkboek

paperback/ gebrocheerd: € 17.95
ISBN: 9789492265975, geïllustreerd, 48 blz., December 2018
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 0.7 (d) cm. Gewicht: 213 gram.

Uitgever: Junior Einstein BV

beschrijving

Goed leren tellen is de basis voor het vak rekenen.

De cijfers 0 tot en met 9 zien er allemaal anders uit. Hoe een cijfer eruitziet, noem je het getalsymbool. Jonge kinderen leren de getalsymbolen herkennen, zodat ze weten welk cijfer - en dus welke hoeveelheid - erbij hoort. Het cijfer 1 en 0 vormt samen 10. Dit is eigenlijk een getal, maar jonge kinderen leren dit als een los cijfer en daarom hoort 10 ook bij de getalsymbolen. Het herkennen van getalsymbolen is een belangrijke rekenvaardigheid voor jonge kinderen. Door het oefenen van deze getalbeelden leren kinderen de cijfers snel te herkennen en te automatiseren.

In dit werkboek leren kinderen de cijfer van 0 tot en met 10 herkennen. Door de getalbeelden te herkennen, wordt het leren rekenen en het maken van sommetjes makkelijker. Alle oefeningen in dit werkboek sluiten aan bij het niveau en de belevingswereld van het jonge kind.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

inhoudsopgaveCijfers 1 tot en met 10toelichtingDoor de getalbeelden te herkennen, wordt het leren rekenen en het maken van sommetjes makkelijker. Alle oefeningen in dit werkboek sluiten aan bij het niveau en de belevingswereld van het jonge kind.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: