Leren schrijven groep 2-3

Het alfabet

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789492265692, geïllustreerd, 28 blz., November 2018
Formaat: 21.9 (h) x 19.5 (b) x 0.4 (d) cm. Gewicht: 81 gram.

Uitgever: Junior Einstein BV

trefwoorden: alfabet blokletters groep2 groep3 schrijven

beschrijving

Leer alle letters van het alfabet schrijven

Met dit mooi geïllustreerde en didactisch verantwoorde oefenboek leert uw kind alle letters schrijven. Stapsgewijs oefent uw kind alle vormen en schrijfrichtingen van de verschillende karakters die ons alfabet kent. Zeer geschikt voor beginnende schrijvers, kinderen in groep 2 en 3.

De letters die in dit boek worden geleerd vormen het zogenaamde blokschrift. Van oudsher leerden kinderen op de basisschool het verbonden schrift. Dit schrift was noodzakelijk om met een kroontjespen snel en netjes - zonder spetters - te kunnen schrijven. Tegenwoordig schrijft bijna niemand meer met een kroontjespen en leren steeds meer kinderen het blokschrift. Voordeel hiervan is dat ze makkelijker leren schrijven en netter blijven schrijven op lange termijn. Bovendien lijken de blokletters meer op de letters van gedrukte teksten.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingMet dit mooi geïllustreerde en didactisch verantwoorde oefenboek leert uw kind alle letters schrijven. Stapsgewijs oefent uw kind alle vormen en schrijfrichtingen van de verschillende karakters die ons alfabet kent. Zeer geschikt voor beginnende schrijvers, kinderen in groep 2 en 3.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.