Begrijpend lezen Groep 6 Oefenboek (2)

Geschikt voor de Citotoetsen / LVS-toetsen

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492265586, geïllustreerd, 44 blz., June 2018
Formaat: 30.2 (h) x 21.3 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 170 gram.

Uitgever: Junior Einstein BV

beschrijving

De beste voorbereiding op de Citotoetsen / LVS-toetsen. Geschikt voor M6/E6.
Begrijpen wat je leest, is de essentie van lezen en leren. Het is een van de belangrijkste vaardigheden die kinderen moeten ontwikkelen op school.Het oefenen van begrijpend lezen is zeer belangrijk. Door veel te oefenen ontstaat er een actieve leeshouding en worden de taalvaardigheid en algemene ontwikkeling uitgebreid. Hierdoor kunnen kinderen steeds langere en moeilijkere teksten op een hoger niveau verwerken. Het oefenen op het eigen niveau zorgt voor succeservaringen, die leiden tot meer leesplezier.
Dit Begrijpend lezen Oefenboek is het tweede deel van een set van twee. Beide Oefenboeken zijn geschikt voor kinderen die willen oefenen op het M6/E6-niveau van het Cito. Dit tweede deel richt zich vooral op het E6-niveau. De teksten zijn wat langer en hebben een iets moeilijkere opbouw. Het eerste deel richt zich meer op het M6-niveau. De teksten zijn wat korter en makkelijker leesbaar. Hierdoor is deel 2 een logisch vervolg op deel 1.In beide Oefenboeken komen verschillende tekstsoorten voor. Deze zijn verdeeld over vijf verschillende soorten oefeningen: leesteksten, studieteksten, informatiebronnen, voorspelopgaven en gatenteksten. De Oefenboeken bestaan uit meerkeuzeopgaven en de vraagstelling is afgestemd op die van het Cito. Hierdoor zijn beide Oefenboeken geschikt om goed en verantwoord te oefenen voor het onderdeel Begrijpend lezen van de vernieuwde Cito LVS-toetsen.Wil je kind méér oefenen dan wat deze serie aanbiedt? Junior Einstein hee ook een uitgebreide online oefen- en leeromgeving. Je vindt deze op onze website www.junioreinstein.nl.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

inhoudsopgaveInleiding
Begrijpend lezen
Studieteksten
Informatiebronnen
Voorspelopgaven
Gatenteksten
Antwoorden
toelichtingBegrijpend lezen - Geschikt voor Citotoetsen/LVS-toetsen (2) M6/E6. Een goede en verantwoorde oefening in Begrijpend leesteksten, Studieteksten, Informatiebronnen, Voorspelopgaven en Gatenteksten
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.