AutoCAD 2016

computer ondersteund ontwerpen

Ronald Boeklagen

 
 

gebonden: € 59.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492250001, geïllustreerd, 1824 blz., August 2015
Formaat: 24.6 (h) x 18.0 (b) x 6.5 (d) cm. Gewicht: 2449 gram.

Uitgever: TEC CAD College B.V.

beschrijving

Bent u op zoek naar een stapsgewijze introductie in CAD-technieken of wilt u een compleet CAD-handboek? AutoCAD 2016 is alles wat u nodig heeft!
De nieuwste release, AutoCAD 2016, is volledig geüpdate zodat u naast goede achtergrondinformatie de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van CAD-tekenen meekrijgt.

AutoCAD 2016 is niet uit het Engels vertaald, maar door een Nederlandse auteur geschreven die de Nederlandse tekennormen hanteert. Op die manier bent u verzekerd van een studie- en handboek dat zorgt dat u de juiste kennis opdoet (millimeters, lagenindeling, kleurgebruik). Het boek is een aanrader voor de beginnende AutoCAD-gebruiker, aangezien u stap voor stap de wereld van het CAD-tekenen leert kennen. De teksten zijn gemakkelijk te begrijpen en zijn voorzien van talloze praktische voorbeelden. Doordat het boek een goede mix van theorie, geleide instructie en oefeningen bevat, kunt u het uitstekend gebruiken voor zelfstudie.
De gevorderde CAD-tekenaar haalt ook veel voordeel uit dit CAD-handboek. Het boek bevat veel achtergrondinformatie en is een uitgebreid naslagwerk. De laatste updates zijn uiteraard in het boek verwerkt, waardoor AutoCAD 2016 uitermate geschikt is voor de gebruiker die bekend is met AutoCAD maar op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen.

Het boek is opgebouwd uit vijf delen:
* deel I 2D tekenen
* deel II 3D ontwerpen
* deel III Koppelen en samenwerken
* deel IV Aanpassen
* deel V Naslagwerk.

De functies en begrippen zijn makkelijk terug te vinden met behulp van de index. De aanwijzingen en tips besparen u tijd en vergemakkelijken uw werk.

Online ondersteuning
Om de AutoCAD 2016-gebruiker zoveel mogelijk te ondersteunen, biedt Ir. Boeklagen allerlei hulpmiddelen aan op de website van TEC/CADCollege. Zo bevat de internetpagina talloze handige instructiefilmpjes die een demonstratie geven van de oefeningen uit het boek. Verder kan op de website een toets worden afgelegd via de CADCollege Tools en kunnen bovendien duizenden symbolen gratis gedownload worden, alsmede heel veel VB-codes. Het is van zelfspekend dat al deze online tools in grote mate bijdragen aan het leergemak van de zelfstandige AutoCAD-gebruiker.

AutoCAD 2016 is, zoals altijd, geschreven door Ir. Ronald Boeklagen en maakt deel uit van zijn serie Computer Ondersteund Ontwerpen. De auteur geeft cursussen AutoCAD en Inventor aan tekenaars en constructeurs bij TEC/ CAD College in Nijmegen. Daarnaast verzorgt hij de HBO-opleidingen voor AutoCAD, Inventor, 3ds Max en Revit. Hij ontving de Autodesk award 'Best ATC Instructor of the Benelux'.

- Nederlandse tekst
- Nederlandse tekennormen
- Beginnende gebruiker
- Gevorderde gebruiker
- Voor Windows
- Uitgewerkte opgaven en codes op cadcollege.nl
- CADCollege Tools op cadcollege.nl

Titel: AutoCAD 2016, Computer Ondersteund Ontwerpen
Auteur: Ir. R. Boeklagen
ISBN: 978-94-92250-00-1, NUR 991
Uitvoering: Hardcover, Leeslint,1824 pagina's

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.