Holistische aanpak burn-out

Fred Streefkerk; Tanja de Bont

paperback/ gebrocheerd: € 20.95: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789492247551, geïllustreerd, 166 blz., October 2016
Formaat: 22.9 (h) x 15.2 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 284 gram.

Uitgever: Piramidions

beschrijving

Holistische aanpak burn-out is bedoeld voor mensen die vanuit een professioneel oogpunt individuen begeleiden met een burn-out of burn-out gerelateerde klachten. Primair richt het boek zich op inzichten en methoden voor hulpverleners. Verder biedt het voor direct betrokkenen als leidinggevenden, human resource managers, collega's of partners de mogelijkheid zich te verdiepen in het proces van herstel vanuit een holistische aanpak.

Holistische aanpak burn-out is tot stand gekomen op basis van jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen rondom stressmanagement en burn-out. Het holistische model voor een effectieve aanpak bij burn-out is gebaseerd op de herstel bevorderende factoren acceptatie, balans inspanning ontspanning, stofwisseling, steun omgeving, contact met lichaam en hart en zelfinzicht.
Daarmee biedt dit boek de benodigde brede aanpak om mensen in een burn-out op verantwoorde en effectieve wijze te begeleiden bij hun herstelproces en re-integratie.

Tanja de Bont en Fred Streefkerk werken samen als Samtosha. Zij begeleiden mensen met burn-out, stress gerelateerde klachten en persoonlijke vraagstukken. Daarnaast werken zij met teams binnen organisaties rondom samenwerking en stressmanagement. Zij verzorgen Mindfulness trainingen en zijn docenten bij diverse opleidingsinstituten op het gebied van burn-out.

www.samtosha.nl

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: