Een vrouw met ballen

openhartige verhalen van ADHDvrouwen

Danitsja Scharn-Koster; Monique van Zwieten

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 20.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492247407, 266 blz., May 2016
Formaat: 22.9 (h) x 15.2 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 394 gram.

Uitgever: Eigenboekuitgeven.com

beschrijving

Jij bent niet normaal! is de heftige titel van een van de verhalen uit dit boek. Dat verhaal wakkerde een geparkeerd idee aan. De onmacht, het verdriet en de opluchting wanneer je weet wat er met je aan de hand is, het is pijnlijk herkenbaar. Het is toch ongelooflijk dat je als vrouw met ADHD 27, 36 of 48 jaar moet worden voordat je een passende diagnose krijgt.

De dames die hebben geschreven voor ADHDvrouw hebben een herkenbaar, inspirerend, heftig, hilarisch, emotioneel en oprecht verhaal. We hopen met deze verhalen vrouwen met ADHD een hart onder de riem te steken. Het gebrek aan besef van tijd, vergeetachtigheid, de chaos in het hoofd, concentratieproblemen en soms verschrikkelijk met jezelf in de knoop zitten maken je geen slecht mens. Het hoort net zo bij ons als de creatieve oplossingen, de scherpe humor, spontaniteit, de energie voor zaken die ons mateloos interesseren en het dagelijks onmogelijke mogelijk maken. De ADHDvrouw is ook prachtig en bijzonder!

ADHDvrouw is een initiatief van Monique van Zwieten en Danitsja Scharn-Koster. Samen met enkele enthousiaste hulptroepen en tientallen bloggers zetten wij ons in voor meer kennis over en passende hulp voor vrouwen met ADHD. Via de website, blogs, social media-kanalen, evenementen, congressen en nu het eerste boek hopen we de vrouw met ADHD op de kaart te zetten. De positieve eigenschappen en bijzondere uitdagingen voor ADHDvrouwen worden in onze projecten en de jaarlijkse congressen vanuit een holistische visie besproken en aangepakt. We hopen zo vrouwen met ADHD handvatten te geven om zo het leven een stuk makkelijker en leuker te maken. Want dat verdien jij!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.