De vorm van Ierland

en vrouw op zoek naar haar seksualiteit

Truus Rozemond

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492241283, 240 blz., February 2019
Formaat: 21.2 (h) x 13.5 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 321 gram.

Uitgever: Uitgeverij Magonia

redactie: A.A. Jansen

beschrijving

Kort na haar scheiding verliest Anna een dierbare vriendin. Haar zoektocht naar wie ze is komt daardoor in een stroomversnelling. Anna ontdekt meer en meer dat ze een spel speelt met macht en intimiteit.

Zou ze liever een man zijn? Ze benijdt hen hun fysieke mogelijkheden. Haar relatie met vrouwen is ingewikkeld, toch laat ze zich verschillende keren verleiden. Op een reis naar Zuid-Korea confronteert de onbekende omgeving haar met haar sterk ontwikkelde achterdocht. Voorzichtig groeit het vertrouwen in haar reisgenoot en hervindt ze de kracht om haar leven weer op de rails te krijgen.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingTruus Rozemond is psycholoog, gespecialiseerd in leerprocessen. Ze werkte aan de Hogeschool van Amsterdam en aan de Universiteit van Amsterdam. Ze publiceerde regelmatig over haar vakgebied.
Haar romandebuut "Een verwaarloosd huis" werd in 2015 gepubliceerd bij uitgeverij Xanten te Utrecht. In 2016 verschenen er gedichten van haar hand in de dichtbundel Zwanenvergadering bij uitgeverij Anderszins.
"Tussenruimte" was haar eerste publicatie bij uitgeverij Magonia, 0p 12 februari 2019 verschijnt haar roman ‘De vorm van Ierland’.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.