Tussenruimte

Truus Rozemond

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 21.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492241191, 240 blz., June 2017
Formaat: 21.0 (h) x 13.6 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 333 gram.

Uitgever: Uitgeverij Magonia

beschrijving

Egbert en Annelies leven toe naar de geboorte van hun eerste kind. Hun relatie komt onder druk te staan als hun eersteling niet levensvatbaar blijkt te zijn. Annelies is ten prooi aan diepe rouw, Egbert zoekt houvast in structuur en regelmaat, wil zo snel mogelijk weer aan het werk.

Jaren later tijdens een vakantie op Lanzarote op uitnodiging van de ouders van Egbert, komen opgekropte emoties omhoog. Net als haar zoon verkeert ook de moeder van wie Egbert geleerd heeft zijn gevoelens te beteugelen, in een bestaanscrisis. De roman Tussenruimte laat zien wat dit voor hen beiden, maar ook voor hun partners betekent.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingTruus Rozemond is psycholoog, gespecialiseerd in leerprocessen. Ze werkte aan de Hogeschool van Amsterdam en aan de Universiteit van Amsterdam. Ze publiceerde regelmatig over haar vakgebied.
Haar romandebuut "Een verwaarloosd huis" werd in 2015 gepubliceerd bij uitgeverij Xanten te Utrecht. In 2016 verschenen er gedichten van haar hand in de dichtbundel Zwanenvergadering bij uitgeverij Anderszins.
"Tussenruimte" was haar eerste publicatie bij uitgeverij Magonia, 0p 12 februari 2019 verschijnt haar roman ‘De vorm van Ierland’.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.