Lean six sigma yellow and orange belt

mindset, skill set & tool set

H.C. Theisens

 
 

gebonden: € 49.05: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492240125, geïllustreerd, 216 blz., March 2017
Formaat: 25.3 (h) x 17.5 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 623 gram.

Uitgever: LSSA B.V.

serienaam/reeks: Climbing the mountain

illustrator: F. Hampsink; R. Verreijt

trefwoorden: orange belt yellow belt lean lean six sigma six sigma

beschrijving

Lean Six Sigma Yellow Belt
In 2014 verscheen het eerste boek in de serie 'Climbing the Mountain'. Inmiddels zijn er verschillende titels in deze serie verschenen. De boeken waren echter nog altijd in het Engels. Nu is deze serie ook in het Nederlands beschikbaar onder de naam 'De Beklimming'.
In de afgelopen eeuw zijn verschillende methodieken voor het verbeteren van processen en kwaliteit ontwikkeld, zoals TQM, Kaizen, TPM, TOC, Lean en Six Sigma, elk met een eigen toolset. Dit boek biedt een samenhangend overzicht van al deze verbetermethoden, gecombineerd in één framework, het 'Continuous Improvement Maturity Model' (CIMM™). De aanpak helpt organisaties om hun kwaliteit te verbeteren, doorlooptijden te verkorten en operationele kosten te verlagen.
Binnen Lean Six Sigma kunnen individuen worden opgeleid op verschillende 'Belt'-niveaus. Wanneer een organisatie besluit om Lean Six Sigma bedrijfsbreed in te voeren, is het raadzaam om een stevige basis van Yellow en Orange Belts te formeren. Yellow en Orange Belts hebben veel ervaring met de dagelijkse processen en zijn om die reden goed in staat om zelfstandig Kaizen-projecten en Lean-projecten uit te voeren. Ook zijn ze waardevolle teamleden binnen grotere Green of Black Belt projecten.
De structuur van dit boek volgt de Lean Six Sigma Yellow en Orange Belt syllabus van de 'Lean Six Sigma Academy' (LSSA) en wordt, samen met het bijbehorende oefenboek, veel gebruikt in onderwijsprogramma's en trainingen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.