Lean six sigma oefenboek voor Yellow Belt & Orange Belt

50 oefeningen en uitwerkingen climbing the mountain

Theo de Goede; Tjeerd Hesp; Ton Meek; Alfons ten Tije

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 38.15: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492240040, geïllustreerd, 102 blz., August 2015
Formaat: 30.1 (h) x 22.5 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 371 gram.

Uitgever: LSSA B.V.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingClimbing the Mountain
Yellow / Orange Belt Oefeningen

Om succesvol te kunnen zijn, is het voor alle organisaties van belang om voortdurend de klantvraag in het vizier te hebben. Door het effectief toepassen van Lean Six Sigma, is de organisatie in staat om efficiënt producten en diensten te leveren van excellente kwaliteit, tegen de laagst mogelijke kosten en met kortere doorlooptijden.

Medewerkers kunnen getraind worden op verschillende Lean Six Sigma ‘Belt niveaus’. Wanneer Lean Six Sigma in de breedte van de organisatie wordt geïmplementeerd, is het aan te raden om een sterk fundament van Yellow en Orange Belts te creëren. Werknemers die opgeleid zijn op deze niveaus hebben de vaardigheid om probleemoplossende technieken toe te passen en Kaizen-events en Lean-projecten uit te voeren. Het maakt hen ook tot waardevolle teamleden in Green en Black Belt projecten.

Er zijn veel goede boeken geschreven over de Lean Six Sigma theorie. Echter het succesvol toepassen van de verschillende technieken leert men vooral door te doen en te oefenen. Dit oefenboek is daarom een waardevolle aanvulling op Lean Six Sigma trainingen voor Yellow en Orange Belts. Door middel van een groot aantal oefeningen wordt geleerd om Lean Six Sigma technieken te combineren met de denkwijzen en vaardigheden die vereist zijn om succesvolle procesverbeteringen door te kunnen voeren.

De structuur van dit boek is gebaseerd op de Lean Six Sigma Academy Syllabi voor Yellow en Orange Belts.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.