Doodvonnis

Pepper Kay

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 9789492221186, 220 blz., September 2015
Formaat: 23.0 (h) x 15.0 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 364 gram.

Uitgever: Futuro Uitgevers

serienaam/reeks: Kit Guardner SciF

beschrijving

Deel 4 Kit Guardner-reeks.

In het begin doet ze het af als toeval, maar al snel wordt het interstellair privédetective Kit Guardner duidelijk dat er een onzichtbare vijand op haar jaagt. Wanneer ze ook nog eens wordt verdacht van moord en haar broer Jim onbereikbaar is, ziet ze geen andere uitweg dan de hulp van een zwerver te accepteren en samen met hem te vluchten. Dit alles houdt Kit niet tegen de speurtocht naar haar verdwenen moeder voort te zetten. Bij elke stap lukt het haar meer informatie te verzamelen en groeit de hoop dat zij haar moeder uiteindelijk zal vinden. Maar hoe dichter ze bij haar doel komt, des te meer neemt ook de twijfel toe. Haar zoektocht brengt haar naar een plek waar niets is wat het lijkt, waar mensen op de hoogte zijn van haar komst en waar men uitziet naar het gebruik van haar genetisch materiaal...

Over de auteur
Pepper Kay is de schrijversnaam van Liesbeth Korsman. Ondanks het feit dat zij als vertaler van technische documentatie vrijwel haar gehele werkzame leven al bezig is met taal, was het pas in 2010 dat zij een onvermoede liefde voor het schrijven van verhalen ontdekte.

Inmiddels heeft Pepper vijf boeken op haar naam staan. Vier daarvan maken deel uit van de SF-serie over interstellair privédetective Kit Guardner: ID-crisis (deel 1), Slangenkuil (2), Vuurstorm (3) en dit vierde, nieuwe deel genaamd Doodvonnis. Daarnaast laat zij met haar boek Drakenbloed zien dat zij ook een wereld mét magie weet te creëren.

  1. Leg in mijn winkelwwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.