Groepsdruk

in 10 stappen naar succesvol teamgedrag

Leonie van Rijn; Annemieke Figee

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 22.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492221049, geïllustreerd, 180 blz., June 2015
Formaat: 23.0 (h) x 15.0 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 307 gram.

Uitgever: Futuro Uitgevers

beschrijving

In 'Groepsdruk' geven Annemieke Figee en Leonie van Rijn praktische handvatten aan teams en managers om tot duurzame gedragsverandering te komen. Groepsdruk zorgt er vaak voor dat teams oud en ineffectief gedrag in stand houden, ook al weet iedereen dat er betere alternatieven zijn. In dit boek leert u om groepsdruk te herkennen en te beïnvloeden opdat uw team gemakkelijker in beweging komt.

Leonie van Rijn is psycholoog en heeft sinds 2012 haar eigen bedrijf. Zij begeleidt teams en managers waarbij de samenwerkingsproblematiek de resultaten in de weg staat.

Annemieke Figee is psycholoog en sinds 2007 heeft ze haar eigen bedrijf Pirouette. Ze begeleidt managers en teams voor wie zorgzaamheid hoog in het vaandel staat.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Annemieke Figee is psycholoog. Sinds 2007 heeft ze haar eigen bedrijf, Pirouette. Ze begeleidt managers en teams voor wie zorgzaamheid hoog in het vaandel staat.

Léonie van Rijn is eveneens psycholoog en heeft sinds 2012 haar eigen bedrijf. Zij begeleidt teams en managers waarbij de samenwerkingsproblematiek de resultaten in de weg staat.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.