Naar de beurs

Jennefer Zuniga-De Jong

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 13.95

ISBN: 9789492212030, 208 blz., June 2015
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 312 gram.

Uitgever: Uitgeverij Oostland

serienaam/reeks: Secretary Journals

redactie: Marguerite de Ruijter

beschrijving

In het tweede deel 'Naar de beurs' gaat Jo-Anna met haar collega naar een internationale design beurs om aldaar het bedrijf te presenteren en promoten. De nieuw binnengehaalde Zweedse klanten zullen ook een bezoek brengen aan deze beurs, alsook de nieuwe Zweedse architect. Dat dit Max is weet Jo-Anna nog niet, maar dat duurt niet lang meer. Zowel zakelijk als privé staat haar leven op zijn kop en zijn er grote veranderingen op komst. Houdt zij haar hoofd boven water? Of vergaat zij in de hoge golven van emotie en stress? Jo-Anna's gevoelens, professionaliteit en organisatievermogen worden weer tot het uiterste op de proef gesteld.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)In het dagelijks leven is zij directiesecretaresse in hart en nieren, voorheen in loondienst, tegenwoordig als freelancer. Daarnaast is zij ook actief als parttime
paardrijinstructrice en jurylid paardensport in diverse disciplines.

Al haar hele leven schrijft zij verhalen, soms korte, soms langere verhalen. Vanuit haar ervaringen en belevenissen is zij de reeks "Secretary Journals" gaan schrijven, waarvan het eerste deel, haar debuutroman, "Op Zakenreis" eind 2013 is verschenen. Het tweede deel "Naar de beurs" is medio juli 2015 gelanceerd.

Deze reeks gaat over het turbulente leven van de jonge secretaresse Jo-Anna. Van jonge onzekere secretaressse in deel 1 groeit zij uit tot een zelfverzekerde professional. De verhalen zijn grotendeels gebaseerd op eigen ervaringen van Jennefer en haar collega's en vriendinnen uit het secretaressevak.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.