Een brief met vlechtjes

Christian Antonini

gebonden: € 14.00 Tijdelijke prijs tot 30-7-2019, daarna € 16.50.
ISBN: 9789492197030, 240 blz., August 2019

Uitgever: La zeta

vertaald door: Rianne Aarts; Dorette Zwaans

beschrijving

Boekfragment:
Ieder heeft zijn eigen verhaal, is zijn eigen kleine brief. Maar er is meer. Want als je reist, start je een avontuur dat je verandert en op het moment dat je aankomt, ben je niet meer wie je was toen je vertrok.

-------

Mexico, 1914. Johanna wordt door haar vader op de trein naar Amerika gezet. Niet met een gewoon kaartje, maar verstuurd als brief, met postzegels en al! De reis is lang en barst van de bijzondere ontmoetingen. Want wie houdt er nou niet van brieven, vol van de verhalen en liefde van de afzender? Dan rijdt de trein zó de Mexicaanse revolutie in. Pancho Villa en zijn rebellen nemen de trein over. En dat is het begin van een waanzinnig avontuur.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Christian Antonini (1971) bracht in 2016 zijn eerste kinderboek uit, dat meteen twee belangrijke prijzen in de wacht sleepte. Inmiddels heeft hij 3 kinderboeken op zijn naam staan, waaronder Een brief met vlechtjes en zijn er nog vier boeken en talloze verhalen van zijn hand verschenen. Een brief met vlechtjes is het eerste boek in Nederlandse vertaling voor Antonini. toelichtingEen avontuurlijke treinreis door Mexico, maar voor Johanna ook een filosofische reis van innerlijke groei. Spannend feelgoodboek, dat aansluit bij het thema van de Kinderboekenweek 2019.
Leer met Johanna hoe een locomotief werkt en reis mee!

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: