Communicatie is een vak

60 specialismen op een rij

Betteke van Ruler

paperback/ gebrocheerd: € 27.50: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789492196118, geïllustreerd, April 2016
Formaat: 20.5 (h) x 20.2 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 311 gram.

Uitgever: Adfo Groep

beschrijving

Professionele communicatie is een mooi, ingewikkeld en omvangrijk vakgebied dat sterk in ontwikkeling is en dat meegaat in de dynamiek van de samenleving. Er ontstaat een waaier aan specialismen; van de creatief, de webredacteur en de campagnevoerder tot de specialist in organisatieverandering en de coach van de manager.

In dit boek komen 60 communicatieprofessionals aan het woord over hun specialisme, wat er interessant, leuk en/of moeilijk aan is en over de competenties die je nodig hebt voor dat specialisme. Wat hebben alle communicatiespecialismen gemeen? Communiceren doet iedereen, maar communicatiespecialisten snappen beter dan anderen hoe communicatie werkt, snappen de impact, effecten en de gevolgen die communicatie kan hebben.

[over de auteur]
Betteke van Ruler is emeritus hoogleraar Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Zij heeft een lange carrière achter de rug, eerst als communicatieprofessional, daarna als docent communicatie in het hbo en sinds 1996 als wetenschapper. In de loop van de tijd heeft zij talloze boeken en artikelen gepubliceerd over communicatiemanagement en over de professionals in het communicatievak.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling:

Bot detected - pagehit Not For our stats.