Verbinden en verdiepen

dominicus Amsterdam: kerk in beweging

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Verbinden en verdiepen

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789492183040, geïllustreerd, 224 blz., April 2015
Formaat: 24.0 (h) x 16.8 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 658 gram.

Uitgever: Skandalon Uitgeverij B.V.

redactie: Gerard Swüste; Mirjam Wolthuis

beschrijving

Twintig auteurs uit de katholieke en protestantse traditie verkennen de kansen voor kerkvernieuwing. Centraal staat de vraag: hoe kunnen we woorden, rituelen en muziek vinden die mensen van deze tijd raken en het leven betekenis geven? Uitgangspunt is de Amsterdamse Dominicuskerk, waar vijftig jaar geleden een proces van vernieuwing begon dat tot op vandaag doorgaat.
Een inspirerend handboek voor iedereen die geïnteresseerd is in het vitaliseren van de kerk. Maar dat niet alleen. Met de kleurrijke portretten van Dominicusgangers en de veelzeggende illustraties en foto's is dit ook een onderhoudend kijk- en leesboek waar zelfs uit gezongen kan worden. Rode draad in alle verhalen, beelden en muziek is het motto van de Dominicus: de behoefte aan verbinding en verdieping.

De samenstellers van dit boek, Gerard Swüste en Mirjam Wolthuis, maken deel uit van het Liturgisch Team van de Dominicuskerk. Dit is het team van theologen dat de zondagse diensten voorbereidt.
Met medewerking van o.a. Jean-Jacques Suurmond, Colet van der Ven, Ger Groot, Niek Schuman, Jurgen Caris (fotografie), Erik Borgman, Huub Oosterhuis en Tom Löwenthal.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.