Ondernemend buitenleven

realiseer je droom door samenwerken

Eline van de Veen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ondernemend buitenleven

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 9789492183002, geïllustreerd, 212 blz., December 2014
Formaat: 21.9 (h) x 14.5 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 358 gram.

Uitgever: Skandalon Uitgeverij B.V.

redactie: Betty van de Bunt

beschrijving

Droom jij van een leven buiten de stad en wil je werken in een groene omgeving waar je gemakkelijk in balans komt? Of heb je al een locatie in het buitengebied en wil je een onderneming starten of verder ontwikkelen?

Ondernemend buitenleven biedt je een stappenplan om buitenleven in te passen in jouw activiteiten. In het boek lees je praktijkvoorbeelden van succesvolle ondernemers die samenwerken om hun bedrijf en de locatie rendabel te maken. Visionaire beelden van toekomstdenkers geven inspiratie voor jouw plannen. Hierbij is ook aandacht voor creëren van maatschappelijke meerwaarde. Een voor een worden de stappen van droom naar realiteit uitgewerkt, met aandacht voor jouw persoonlijke voorkeuren, ontwikkelingen op het platteland, netwerken en het ontwerpen van een verdienmodel.
Dit boek helpt je jouw droom mogelijk te maken. Je koopt geen landgoed, maar werkt slim samen met anderen en bouwt zo je eigen ondernemend buitenleven op!

Eline van de Veen (1964) helpt nieuwkomers en vernieuwers op het platteland met het creëren van een eigen ondernemend buitenleven. Zij gelooft in de kracht van samenwerking en kleinschalig pionieren. Haar wortels liggen op het platteland en later deed zij hier veel professionele ervaring op. Gedreven door haar liefde voor onze buitengebieden en maatschappelijke veranderingsprocessen, wil ze samen met de lezers een bijdrage leveren aan nieuw elan en welzijn in onze groene omgeving.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.